Voor artikelen van Femmies gelden de volgende algemene voorwaarden.                                                                

Met het plaatsen van een bestelling gaat u hiermee akkoord.

Prijs

Alle prijzen zijn in euro’s inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Over de verzendkosten van €3.95 wordt ook btw berekend.

Levertijd

Een aantal artikelen zijn op voorraad, maar de meeste artikelen worden met de hand en op maat of naar wens gemaakt. Door de vele handelingen kan de levertijd voor ‘grote’ bestellingen zoals speelkleden, wikkeldoeken en sets 21 werkdagen zijn. In drukke periodes kan dit verlengen met 14 werkdagen. De kleine bestellingen zoals, speenkoorden, groeiboekjes en slabben, kunnen meestal binnen 5 werkdagen gemaakt en verzonden worden. De levertijd gaat in zodra de aanvraag volledig is goedgekeurd en na bijschrijving van de betaling.

Bestellen

Na het plaatsen van de bestelling, krijgt u automatisch een bevestigingsmail met de omschrijving van de bestelde artikelen. Ook staat daarin de verwachte levertijd, de productkosten en de verzendkosten vermeld. Als u geen orderbevestiging heeft ontvangen, is er wellicht iets niet goed gegaan. Neem dan contact op via info@femmies.com en wij zorgen dat u alsnog zo snel mogelijk een orderbevestiging ontvangt.

Betaling

De bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst voor betaling worden verwerkt. Het verschuldigde bedrag dient binnen zeven dagen te zijn voldaan op NL38RABO124040837 ten name van Femmies. Is dit niet het geval, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Leveren

Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt. Indien onverhoopt artikelen of producten om welke reden dan ook een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Pakketjes worden zorgvuldig door ons verpakt en verstuurd via PostNL en DHL. Uw bestelling kan als briefpost of pakket verzonden worden, afhankelijk van het gewicht en de omvang van het pakket. U krijgt een e-mail wanneer het pakketje verzonden is. Femmies is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies en/ of vertraging van het pakket. Als u heeft aangegeven dat u het pakket wilt afhalen, dan zal in samenspraak een datum en tijd worden afgesproken om het pakket af te halen.
 

Privacy

Wij gebruiken u gegevens vertrouwelijk. U kunt altijd verzoeken om uit het klantenbestand verwijderd te worden door middel van een e-mail. Voor meer informatie verwijzen wij je naar ons privacy beleid.

Aansprakelijkheid

Bij normaal gebruik mag een normale levensduur met de normale slijtage verwacht worden. Femmies is niet aansprakelijk voor schade of vernieling door de gebruiker/klant. Tijdens de verzendperiode is Femmies niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies, diefstal of vertraging van het pakketje. Femmies stelt zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door de artikelen van Femmies.
 

Niet tevreden

Retourneren kan binnen zeven dagen na levering in de originele verpakking met vooraf goedkeuring van Femmies. Verzendkosten en de risico’s zijn voor rekening van de klant. Pas na correct ontvangst van het artikel, stort Femmies het geld terug of verzenden wij het alternatieve product. Wordt een product gemaakt met een door jou gekozen samenstelling, dan kun je het product niet retourneren en geen aanspraak maken op teruggave van het aankoopbedrag. Femmies behoudt het recht retourzendingen te weigeren of een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen. Ook producten vanuit de sale kunnen niet geretourneerd worden. Bij een aanwijsbare fout van Femmies (verkeerde kleur, maat of model) zijn de kosten van retourzendingen voor rekening van Femmies en zullen achteraf aan u vergoed worden. De verzendkosten voor het retourneren omdat u van de koop af wilt zien, zijn voor uw eigen rekening. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor retourzendingen.

Afwijkingen

Alle artikelen zijn uniek en kunnen afwijken in kleur, motief, positionering, tekst en prijs. Hiermee kan een product net iets anders zijn dan afgebeeld. Dit is geen reden om een product te kunnen retourneren. Femmies geeft een uitgebreide beschrijving bij de producten waardoor goed gezien kan worden hoe een product eruit ziet. Afbeeldingen kunnen op een beeldscherm wel afwijken van de werkelijke kleuren.

Copyright

Op alle artikelen, teksten, afbeeldingen en modellen van Femmies zit auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan deze te gebruiken, kopiëren en/of na te maken. Femmies heeft het recht de producten van Femmies te gebruiken voor (sociale) media doeleinden.
 

Voor vragen kunt u contact opnemen met info@femmies.com. Femmies behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen.

Alle typefouten, prijswijzigingen en rechten voorbehouden.

Gegevens

Femmies handgemaakte kinderspullen staat ingeschreven bij:

de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 52925722

Rabobank: NL 38 RABO 1240.40.837 T.n.v. Femmies

Telefoon: 06-55 85 76 44

 

 

© 2014 - 2021 Femmies handgemaakte kinderspullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel