• Cadeauzak sint Familie
  Cadeauzak sint Familie

  Beschrijving

  Op deze sinterklaaszak staat het pakjes huis van Sinterklaas afgebeeld. De afzender is natuurlijk Sint & Piet. De namen voor wie de sintzak bestemd is kun je bij opmerkingen noteren.

  Hoor wie klopt daar…

  € 14,95
 • Cadeauzak sint silhouette
  Cadeauzak sint silhouette

  Beschrijving

  Op deze sinterklaaszak staat een silhouette van sinterklaas afgebeeld. De afzender is natuurlijk Sint & Piet. De namen voor wie de sintzak bestemd is kun je bij opmerkingen noteren.

  Hoor wie klopt daar…

  € 14,95

Cadeauzak Sint

Hoor wie klopt daar kinderen......klop klop klop!! Je opent de deur en ..... Daar staat een goed gevulde cadeauzak Sint met alle cadeautjes op de deurmat te pronken. De kinderen zijn door het dolle heen. Op de sintzak met naam staat de Familie naam of de naam van jullie kinderen. Dat is handig zo weet Sint & Piet precies waar ze moeten zijn met jullie cadeau's!

Materiaal Sinterklaaszak

De stof waarvan de Sintzak met naam gemaakt is heeft een jute look en is van extra stevige katoen. Ideaal als je allergisch bent voor jute.

Uniek ontwerp

Hieronder staan enkele voorbeelden van Sinterklaaszakken met naam waaruit je kunt kiezen. Wil je zelf graag de teksten aanpassen voor op de cadeauzak Sint? Mail ons (info@femmies.com) de gewenste tekst en /of namen en wij maken een originele sinterklaaszak naar jouw wens. 

Wil je een van de ontwerpen hierboven? Plaats dan het artikel in het winkelmandje.

© 2014 - 2021 Femmies handgemaakte kinderspullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel