VEELGESTELDE VRAGEN.

 

Kan ik stofstaaltjes bestellen om de juiste stof of kleur te kiezen?

Heb je zelf een keuze gemaakt en wil je er zeker van zijn dat het de juiste keuze is, bestel dan via deze link een stofstaaltje in de verschillende stoffen en kleuren. Op de pagina stoffen kun je de stoffen in detail bekijken.

De foto’s op de website geven de mogelijkheden weer qua stoffen en kleuren. Hoewel we online de kleuren zo goed mogelijk proberen over te brengen, kunnen er soms minimale kleurverschillen zichtbaar zijn met het werkelijke product.

Welke soort stof kan ik het beste voor bed textiel gebruiken?

Uit onderzoek is gebleken dat het niet uitmaakt uit van welk materiaal je dekentje gemaakt is, maar de dikte van de deken is bepalend voor hoe warm deze is. Katoen, wafel, minky, badstof, fleece en teddy hebben hierdoor verschillende isolatiewaardes. 

Femmies heeft nog geen officiële TOG waarde van het textiel wat wij aanbieden. 

Een deken of wikkeldoek van Femmies met teddy of fleece stof zal een hogere TOG waarde hebben tussen de 1.5 en 2.0. Deze dekens zijn dan ook bij voorkeur geschikt voor de wintermaanden. Een wafeldeken heeft een gemiddelde lagere waarde van circa 1 tot 1.5. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij hebben een aantal producten op voorraad, maar de meeste worden met de hand, op maat of naar wens gemaakt. Door de vele handelingen en voorraad van de stoffen kan de levertijd langer zijn dan 5 werkdagen. In drukke periodes of bij veel bestellingen kan de levertijd oplopen tot maximaal 21 werkdagen. Op de site vind je een indicatie, het kan dus voorkomen dat je bestelling juist eerder of iets later bij je bezorgt wordt dan je verwacht. De levertijd gaat in zodra de aanvraag volledig is goedgekeurd en na bijschrijving van de betaling.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen in mijn mailbox?

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Indien je deze niet ontvangen hebt, kun je in je ongewenste postvak kijken. Twijfel je of Femmies je bericht ontvangen hebben? Neem dan even contact met ons op via info@femmies.com

Maak ik een (baby)bedje op met een laken en een deken?

Een lakentje is makkelijker te wassen dan een deken. Daardoor gebruiken veel van onze klanten een laken onder het dekentje. Maak het bedje kort en strak op met de voetjes tegen het voeteneinde.

Waar vind ik jullie acties en kortingscodes?

Deze kun je terug vinden op onze pagina actievoorwaarden.

Hoe kan ik mijn producten van Femmies het beste wassen?

Op onze wasvoorschriften pagina vind je onze wasvoorschriften, ook ontvang je bij ieder product een wasvoorschrift.

Zijn de babynestjes veilig?

De nestjes van Femmies zijn niet officieel getest op veiligheid. Wel houden wij ons aan de standaard richtlijnen die het NCJ aangegeven heeft. Onze babynestjes worden daarom enkel gemaakt van 100 % katoenen stoffen. Wij adviseren om je kindje altijd in de gaten te houden als deze in het nestje ligt en nooit zonder toezicht te gebruiken. 

Mijn product is niet wat ik had verwacht.

Jammer dat je niet helemaal tevreden bent met je product. Alle artikelen zijn uniek en kunnen afwijken in kleur, motief, positionering, tekst en prijs. Hiermee kan een product net iets anders zijn dan afgebeeld. Dit is geen reden om een product te kunnen retourneren. Femmies geeft een uitgebreide beschrijving bij de producten waardoor goed gezien kan worden hoe een product eruit ziet.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na besteldatum zonder opgave van reden te annuleren. Daarna heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retour sturen van je order naar Femmies toe zijn voor eigen rekening. Het opgeven van een reden is niet verplicht, maar wij stellen dit wel op prijs. Download hier het retourformulier en voeg deze toe aan je retourzending.

Uitgesloten voor retourzendingen zijn gepersonaliseerde artikelen die door jouw zelf zijn samengesteld in stoffen en kleur en artikelen met opdruk. Deze artikelen kunnen helaas niet retour genomen worden.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product ongebruikt en in goede staat aan ons geretourneerd worden. Om hiervan gebruik te maken willen we je vragen om ons eerst via de mail te informeren. Wij zullen het totaalbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Ik heb een klacht, wat kan ik doen?

Alle producten zijn handgemaakt en wij streven ernaar dat je tevreden bent, maar het kan gebeuren dat je niet helemaal blij bent met je product. Maak je klacht bij ons kenbaar via info@femmies.com en hopelijk kunnen we de klacht dan samen oplossen.

Komen we er samen niet uit? Dan kun je je aanmelden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur.

Het is nu ook voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 


 

© 2014 - 2021 Femmies handgemaakte kinderspullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel