Navigatie

VEELGESTELDE VRAGEN.

Kan ik stofstaaltjes bestellen om de juiste stof of kleur te kiezen?

Heb je zelf een keuze gemaakt en wil je er zeker van zijn dat het de juiste keuze is, bestel dan via deze link een stofstaaltje in de verschillende stoffen en kleuren. Op de pagina stoffen kun je de stoffen in detail bekijken.

Welke soort stof kan ik het beste voor bed textiel gebruiken?

Uit onderzoek is gebleken dat het niet uitmaakt uit van welk materiaal je dekentje gemaakt is, maar de dikte van de deken is bepalend voor hoe warm deze is. Katoen, wafel, minky, badstof, fleece en teddy hebben hierdoor verschillende isolatiewaardes. 

Femmies heeft nog geen officiële TOG waarde van het textiel wat wij aanbieden. 

Een deken of wikkeldoek van Femmies met teddy of fleece stof zal een hogere TOG waarde hebben tussen de 1.5 en 2.0. Deze dekens zijn dan ook bij voorkeur geschikt voor de wintermaanden. Een wafeldeken heeft een gemiddelde lagere waarde van circa 1 tot 1.5. 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij hebben een aantal producten op voorraad, maar de meeste worden met de hand, op maat of naar wens gemaakt. Door de vele handelingen en voorraad van de stoffen kan de levertijd langer zijn dan 5 werkdagen. In drukke periodes of bij veel bestellingen kan de levertijd oplopen tot maximaal 21 werkdagen. Op de site vind je een indicatie, het kan dus voorkomen dat je bestelling juist eerder of iets later bij je bezorgt wordt dan je verwacht. De levertijd gaat in zodra de aanvraag volledig is goedgekeurd en na bijschrijving van de betaling.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen in mijn mailbox?

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Indien je deze niet ontvangen hebt, kun je in je ongewenste postvak kijken. Twijfel je of Femmies je bericht ontvangen hebben? Neem dan even contact met ons op via info@femmies.com

Maak ik een (baby)bedje op met een laken en een deken?

Een lakentje is makkelijker te wassen dan een deken. Daardoor gebruiken veel van onze klanten een laken onder het dekentje. Maak het bedje kort en strak op met de voetjes tegen het voeteneinde.

Waar vind ik jullie acties en kortingscodes?

Deze kun je terug vinden op onze pagina actievoorwaarden.

Hoe kan ik mijn producten van Femmies het beste wassen?

Op onze wasvoorschriften pagina vind je onze wasvoorschriften, ook ontvang je bij ieder product een wasvoorschrift.

Zijn de babynestjes veilig?

De nestjes van Femmies zijn niet officieel getest op veiligheid. Wel houden wij ons aan de standaard richtlijnen die het NCJ aangegeven heeft. Onze babynestjes worden daarom enkel gemaakt van 100 % katoenen stoffen. Wij adviseren om je kindje altijd in de gaten te houden als deze in het nestje ligt en nooit zonder toezicht te gebruiken. 

Mijn product is niet wat ik had verwacht of niet goed gemaakt.

De foto’s op de website geven de mogelijkheden weer qua stoffen en kleuren. Hoewel we online de kleuren zo goed mogelijk proberen over te brengen, kunnen er soms minimale kleurverschillen zichtbaar zijn met het werkelijke product.

Alle producten zijn handgemaakt en wij streven ernaar dat je tevreden bent, maar het kan gebeuren dat je niet helemaal blij bent met je product. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met Femmies op via info@femmies.com en kijken we samen naar een passende oplossing.

 

 


 

© 2014 - 2018 Femmies handgemaakte kinderspullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel