Garantie

Wij geven om onze producten en doen uiteraard ons best om deze in topconditie bij je te laten leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets mis gaat tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Bij normaal gebruik en het opvolgen van de wasinstructies mag een normale levensduur met de normale slijtage of kleurverloop verwacht worden. Indien het gebrek binnen de garantie valt van 6 maanden, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig letsel veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door onze artikelen.

 

 

Klachten

Alle producten zijn handgemaakt en wij streven ernaar dat je tevreden bent, maar het kan gebeuren dat je niet helemaal blij bent met je product. Maak je klacht bij ons kenbaar via info@femmies.com en hopelijk kunnen we de klacht dan samen oplossen.

Komen we er samen niet uit? Dan kun je je aanmelden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Het is nu ook voor consumenten in de EU mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klachten als gevolg van normale slijtage zoals het niet opvolgen van de wasinstructies, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Het vervagen van kleur of prints door gebruik en het meermaals wassen valt onder normale slijtage.

© 2014 - 2021 Femmies handgemaakte kinderspullen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel